9 Nisan 2009 Perşembe

film ve reklam...

Çok çok çok güzel. Favorilerim arasına girdi...Ara ara seyredebilirim.
O kadar hoş bir hikayeki. İki adam, biri çoook zengin biri oto tamircisi. ikiside aynı hastalıktan aynı hastane odasını paylaşıyorlar ve macera başlıyor.Çok anlatmıyım, mutlaka izleyin.
Yer yer hastalığı hissedip, acı çekebilirsiniz ama hayatın değerini bilip şükür safhasına çabuk geçiceksiniz. Ve sonrası çok çok keyifli.... Israrla tavsiye ;)

ps: bir reklam var bugünlerde.O başladımı seroyla ikimiz put oluyoruz :)) "heh işte ben" falan oluyoruz. ik iversiyonu var. bir kadın (diğerinde adam), her gününü aynı geçiriyo. her sabah aynı saatte çalan saatle kalkıyo, aynı yoldan, aynı işe, aynı ofise gidiyo, akşam aynı kanepede aynı kitabı bir türlü bitiremeden okuyo.kahve fincanının masaya bıraktığı iz bile aynı... ve dış ses diyoki "senin hayatın bu işte! bu kadarsın aslında! ve hayatta bıraktığın iz de bu kadar işte!" diyo. ve kocccaaa dünyada küççüük bir 50 km. arasında git gel yapan bir grafik gösteriyo.ve biz kapışıyoruz seroyla "bana diyo, bana diyo" diye... nankörlükmü bizimki acep ????

bu arada reklam amacına ulaştımı bizim evde.yoooo :) çünkü ne reklamı olduğunu hatırlamıyorum, o karttan alma isteğide doğmadı hihiiiii :)))

6 yorum:

Adsız dedi ki...

bende izledim bu filmi geçen akşam. harika bi film hakikaten, ağladım salya sümük sonunda hatta :)

herşeyden azıcık dedi ki...

İlk öce blogun çok güzel olmuş sonra o reklama bende talibim aynen beni anlatıyor ve hayır bende o karttan istemiyorum amacı banada ulaşmadı o kadar uyuşukluğu üst üste verip sonrada kartı kakalamak kötü bir fikir olsa olsa vitamin hapı reklamı olur ondan:))

tuğçeadaş dedi ki...

özlem, çok sevdiklerimi tekrar izleme huyum vardır.listeye girdi ;)
herşeyden azıcık,hihiii:)) bendede daha çok "köyüme dönme" arzusu uyandırdı ama bi köyüm bile yok anlıyormusun hadi gülümse :)))

meltem dedi ki...

birinci fotoğrafın güzelliği kendinden annesi maşallah
ikinci fotoğrafta boşuna seçilmemiş yani mükemmel
ben de bir gün böyle fotolar çekermiyim acaba
öyküyü bi öpermisin bi zahmet :)

nılgun dedi ki...

gecen sene ızlemıştım ama farklı bı ısımle bayılmıştım

tuğçeadaş dedi ki...

meltemciim çok teşekkür ederiim.öpmezmiyim öyküşü hiiiiç:)
ayrıca tabiiki çekersin...

nilgüüüüüün, hoşgeldiin :))
hadi hadi bişeyler yaz noolur...
biliyosun ne zamandır feysbuk yok.seni okuyup kopamıyorum.bloğa yaz bari bişeyler.hı hı hı???
(tuğbaa, bak meşhur nilgün abla gelmiş:))